Avtryck

Hej i vinterdiset! I det frostnupna gräset lämnade våra hundar roliga avtryck härom morgonen när de satt och kollade på några fåglar som hoppade på taket till carporten. Idag är det mer geggigt ute, men ändå kallt som bara den, vilket hundarna inte bryr sig om.

Livet är härligt tycker speciellt vår 6 månader Freja, hon som har tre rävar bakom varje öra. På söndag har vi valpträff med Frejas 6 syskon. Jag har hyrt in oss på Halmstads Hundarena så det kan vara hur kallt det vill :-). Det blir lite allmänlydnadsträning, ringträning för eventuella framtida utställningar samt rallylydnad. Jätteroligt ska det bli att träffa alla!

Idag träffade jag av en slump valparnas moster Bonnie utanför Feldts konditori där jag hade köpt semlor (som vi strax ska äta upp :-). SÅ härligt det var att träffa henne igen, även matte och husse förstås, men jag blev så otroligt glad över att se Bonnie! Pigg, glad, uppmärksam, lugn… underbart!

Så… jag kände att jag verkligen längtar efter att träffa fler av hundarna i den kullen. Varför inte lite längre fram i vår? Det får bli ett mail till allihop, precis nu…innan semlorna.

Glada hälsningar från oss på Grötviks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *