Grötvikare i spåret

SVCH Grötviks Alfa

Wilma

Grötviks Alfa “Wilma” är en fena på viltspår. Det är nog hennes favorit, så husse får alltid smyga med spårutrustningen. Hon är Aimos hjälpreda på viltspårskurserna.

SVCH Grötviks Amanda

Maya

Grötviks Amanda “Maya” var inte sämre än att hon tog en älgklöv i sitt spår.

Grötviks Alexander

Alexander

Grötviks Alexander hade utan tvekan också kunnat bli champion. Här kommer han med klöven efter Anlagsprovet.

“Zippa”, Goldensafes Shenzi

Zippa

…älskar att spåra! Hon har godkänt anlagsspår. Hon får spåra lite då och då, bara för att det är roligt och stimulerande.

Till och med som 14 åring är det fullt fokus och mycket målmedvetet gör hon som alltid när hon hittar klöven; biter av snöret som klöven sitter i och sen är klöven hennes ända fram till bilen.

Grötviks Alexandra, “Viva”

Viva

Hennes dotter Viva är minst lika säker i spåret, och snabbare också utan att för den skull bli slarvig. Synd att jag inte gett henne chansen att starta på prov. Men hur s
om helst, spår lite då och då får hon, bara för att det är kul!

Vivas speciella stil när hon hittar klöven är att ta tag i den, kasta den upp i luften och sen vidtar ett glädjerullande i mossan, löven, gräset eller vad det nu är. Även som 11 åring är det Yihhaa!

Grötviks Bella “Bella”

Bella

Ett av Zippas barnbarn och dotter till SVCH Grötviks Alfa. Givetvis ska vi på pappret viltspårsmeritera henne! Det får bli efter valpkullen. Men hur som helst, Bella gillar också att spåra, väldigt mycket.

Hennes sätt att visa hur roligt det är ser ni på fotot ovan: “Å matte, var det den här du ville ha, jag har hittat den till dig”? Willing to please i vanlig ordning alltså. 😉

Grötviks Bosse “Bosse” Godkänt Anlagsprov

Bosse

Aimos hjälpreda nummer två. “Om inte husse hade haft så mycket att göra med alla viltspårskurser så hade han nog spårat mer med mig”.