Vi leker och leker

Jag bara njuter! Idag efter frukost klippte jag 126 klor för andra gången. Mätta och trötta funkar det bäst, valparna bryr sig inte ett dugg utan bara konstaterar att där är hon och grejar igen (tog bara 10 minuter idag och ändå tog jag det väldigt lugnt).

Igår kom valphagen från Häromi. Toppen! I helgen ska vi montera ihop den i köket. Den blir nästan 5 kvadratmeter så där kan de busa och härja bäst de vill när jag är hemifrån korta stunder.

När vi är hemma i huset kommer valparna att få vara mer i hela köket. Vi får se om även denna kullen gillar att apportera ballongvispar, vibrerande tandborstar mm. Det är viktigt att valparna på ett okomplicerat och positivt sätt får uppleva en massa spännande saker de kommande veckorna.

Idag har jag också bokat veterinärbesiktning till den 8 oktober. Tiden går fort och det är svårt att förstå att om 6 veckor så har alla valparna flyttat hem till sina nya familjer och då har vi bara vår lilla “Freja” kvar.

Än så länge så är det inte bestämt vilken av valparna som ska till vilken familj, det bestämmer vi tillsammans lite längre fram. Det ska bli roligt nu när ni valpköpare börjar komma och hälsa på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *