Underbar blåsig augustimorgon

Idag efter frukosten kunde Bella tänka sig att gå ända ned till hamnen med Viva, Zippa och mig.

tre hundar vid havet
Viva, Zippa och Bella på vår favoritplats.

På vår favoritplats vid livbojen var det lite väl blåsigt och kallt (tänkte på Bellas “matbehållare”, mjölkstockning har vi sluppit hittills och det vill vi inte ha) så vi satte oss i lä vid en brygga. Där åt jag min frukost och då kom till och med solen fram.

Idag är det en härlig dag! När jag vägde valparna imorse hade alla mer än fördubblat sin födelsevikt, och fastän Cornelius ibland i hastigheten, när han blir för ivrig börjar sugandet mellan två spenar (det gär alla valparna förresten) så har han gjort ett bra skutt upp i vikt.

Idag kommer Lotus husse Anders och matte Lisbet och hälsar på. Jättekul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *