Vi rantar runt i lådan

…och undersöker saker och ting, och varandra, och Evas tröja.

Valp i lådanIdag är det full fart, jag lyckades bara få till ett par foto där man ser någorlunda, behöver träna på det och använda kameran istället för mobilen. Jag lade i och för sig inte så mycket tid på det. Tog en lunchpaus i arbetet och njöt av valparna med en kopp kaffe efter maten. Kan man ha det bättre?

Imorse när jag vägde valparna konstaterade jag att de blivit för stora för lådan där de ligger (numera klättrar :-)) när jag väger dem. Men de finner sig i vägningen och att jag pysslar lite med dem, det är bra för till helgen så behöver det bli kloklippning! (7×18 klor = 126).

Än så länge är det framförallt Bella som ska ha kontakten med valparna men det är härligt att känna att de är nyfikna på mig. Ett slick på handen av en liten sträv tunga är bara så mysigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *