Bella trivs hos Henrik

Hej alla!

Det finns säkert de som undrar hur det går för Bella och hennes eventuella valpar. De befruktade äggen är i slutet av nästa vecka klara för att sätta sig fast i livmoderslemhinnan. Hoppas hoppas!

Eftersom vi så väldigt gärna vill ha den här valpkullen och att vi har hört att tikar kan “kasta” sina valpar om de har t.ex. en mamma eller mormor i sin flock, så tar vi det säkra före det osäkra: Bella bor hos Henrik i Krokslätt (Mölndal) några veckor och jag träffar henne ett par gånger i veckan när jag jobbar i Göteborg och bor hos Henrik.

en man och en hund på promenad i skogen.
Henrik och Bella på promenad i skogen.

Hon trivs kanon hos honom, de är världens kompisar. Hon trivs också i skogen på Safjället där hon får härliga promenader. En jätterolig sak för Bella är att hon får frukosten i skogen och där får hon leta upp den! (en och en bit) Vilken aktivitet… varje dag!

Som sagt, om en vecka kan vi börja ana… valpar på gång?

:-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *