Hemma från Prag

Roligt att vara borta, skönt att vara hemma. Det spöregnar ute så jag passar på att uppdatera. Såg att Karin har skickat en hälsning i Gästboken från henne och Attila.

Attila är nu en pigg och frisk 11 åring som mår jättegott med sin matte Karin och de har en underbar skog att gå i. Idag kom jag att tänka på alla fina foto jag har på honom och Karin. Ett av dessa är från den Funktionbeskrivning vi hade när valparna var ungefär ett år. Går gärna in och läs om den.

Idag har jag också lagt in en kontaktsida, lagt in fler foton under “Zippa och Viva” och här kan ni se hur många härliga stunder Viva hade med sin mamma. Ja kika gärna runt på lite av varje, jag har kollat igenom alla sidorn och redigerat lite här och där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *