Utställning på Skottorps slott

Idag har vi haft en underbart härlig dag i sektion Halland. Open show på Skottorps slott. Fin omgivning. Ingrid Lundqvist från kennel Glenriska var vår domare.

Jag ställde ut Bella och hennes mormor Zippa. Viva (som inte har någon livmoder och inga äggstockar) har just nu en väldigt burrig päls så hon fick nöja sig med att titta på. 🙂 Jag är nöjd över resultatet.

Resultatet

Zippa

1:a med HP, av tre specialveteraner ( de andra var 11 år)

Zippa var så glad att hon galopperade i utställningsringen!

Domaren sa:

14 årig härlig lady. Vackert huvud och uttryck. Fin halslängd, utmärkt stark rygglinje för åldern. Passande vinklar fram och bak. Rör sig med lätthet för sin ålder. En dam som har behållit sin grace upp i åldern.

 

Bella

2:a i Maiden med HP och 4;a bästa tik.

Domaren sa:

5 årig tik av utmärkt modell, fina proportioner. Vackert huvud, klar könsprägel, stark hals, väl utfylld bröstkorg (något kort), fin överlinje, tillräckligt vinklad bak, rör sig lätt och ledigt runt om. Vacker päls, trevligt temperament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *