Ny energi efter årets Goldenläger!

En goldenretriever som vattenapporterar.
Bella apporterar näckrosor (i brist på annat) på Goldenlägret 2010. Nu har hon avancerat till både dummies och vilt!

Fortsatt planering för att träna Bella för apportering. Idag har vi varit och köpt vilt för att träna på. Om vi ska starta på jaktprov så är det vilt som gäller och om vi någonsin kommer att vara med på en praktisk jakt så är det verkligen vilt.

Jag var väldigt nyfiken på hur det skulle gå så hundarna och jag åkte till skogen för att testa. Viva, Bellas moster fick agera instruktör. Det var minst 2 år sedan vi tränade med vilt Viva och jag men det gick hur bra som helst.

Bella blev väldigt ivrig och ville också prova. Det var roligt att se, Bella greppade rätt så fint och bar viltet någon meter. Bra början! Nu gör vi inte mer idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *